Seguiment pràcticament absolut de la vaga parcial al Metro de Barcelona

TMB_metroAquesta tarda i demà continuaran les aturades, davant del bloqueig de la negociació del conveni per part de la direcció de TMB

Demà la plantilla es manifestarà a partir de les 10:30 hores des d’Urquinaona fins a la plaça de Sant Jaume

La vaga parcial convocada aquest matí al Metro de Barcelona ha tingut un seguiment proper al 100% per part dels treballadors i les treballadores, en una mostra de la conscienciació de la plantilla que l’actual actitud de bloqueig de la direcció de TMB és insostenible. Els serveis mínims s’han seguit amb normalitat i no s’han produït incidents durant les dues hores d’aturada (de 8 a 10 hores).

La plantilla del Metro continua les mobilitzacions per denunciar la paralització de les negociacions del conveni col·lectiu i exigir a la direcció de l’empresa que abandoni el seu posicionament immobilista.

Les aturades parcials continuaran aquesta tarda de 17:45 a 21 hores. Demà dimecres, 27 d’abril, les aturades seran de 9 a 15 hores i de 22 hores fins a la finalització del servei (00:50h). A més, els treballadors i les treballadores es manifestaran a partir de les 10:30 hores des de la Plaça Urquinaona fins a la Plaça de Sant Jaume.

La secció sindical de la UGT a Metro de Barcelona reitera a la direcció de TMB i a l’Ajuntament de Barcelona que el conveni és l’única manera d’acabar amb la conflictivitat a l’empresa.

Comments are closed.