Seminari formatiu per a responsables en l’àmbit de la responsabilitat social de les empreses i les persones treballadores autònomes

economiaL’objectiu principal del seminari formatiu és millorar la formació d’aquelles persones representatives d’entitats que treballen en l’àmbit de la responsabilitat social (RS), així com dinamitzar el diàleg i les sinèrgies entre les mateixes.

El seminari abordarà la RS des de la perspectiva de l’empresa i de les associacions sindicals, i es mostraran exemples de pràctiques de RS i de casos en què el diàleg social hagi promogut l’èxit d’aquestes accions.

Aquest seminari s’emmarca en la convocatòria del Ministerio de Empleo y Seguridad Social a través de l’Ordre ESS/1743/2012 que promou accions per a fomentar la responsabilitat social de les empreses i els treballadors autònoms. Amb aquest objectiu, les organitzacions PIMEC, CCOO i UGT, amb la col•laboració del Consell de Relacions Laborals de la Generalitat de Catalunya, es complauen a convidar-lo/la a aquest seminari formatiu totalment gratuït que tindrà lloc el proper 23 d’octubre a Barcelona.

Aquelles persones interessades en assistir, hauran d’omplir la fitxa d’inscripció adjunta i enviar-la a les adreces de correu electrònic ecoch@pimec.org i rsanchez@pimec.org abans del 18 d’octubre de 2012 atès que les places són limitades i es farà la reserva per rigorós ordre d’inscripció.

Programa de la jornada.

Fitxa d’inscripció.

Comments are closed.