Seminari Per treballar i estudiar a Regne Unit, què he de saber?

mobilitat-eu

El proper dia 21 de maig a les 18:00h., la UGT de Catalunya celebra a l’Espai Jove la Fontana (Gran de Gràcia, 190) el seminari Per treballar i estudiar a Regne Unit, què he de saber?.

Es tracta del segon seminari que organitzem en el marc d’un projecte co finançat per l’Ajuntament de Barcelona, que té per objectiu explicar amb detall quines són les qüestions a tenir en compte abans d’agafar les maletes i buscar una feina al Regne Unit, principal país d’acollida dels catalans que decideixen marxar  a la recerca d’una oportunitat.

Altres temes a tenir en compte són les homologacions i convalidacions d’estudis, la recerca d’allotjament, l’obertura d’un compte bancari, o la necessitat d’empadronar-se.

També serà vital saber si es poden recuperar els impostos pagats al Regne Unit durant la teva estada, si es pot traslladar la teva prestació de desocupació en un altre país europeu o si tens dret a rebre alguna mena d’ajuda quan estiguis en aquest país.

Tots aquests dubtes i algun més, els resoldre’m el proper dimecres 21 de maig a l’espai Jove la Fontana. No t’ho perdis!!

Més informació a www.mobilitat.eu

Comments are closed.