Sentència exemplar per a un atracador violent que va atemptar contra un conductor de l’empresa TUSGSAL

tugsalLa direcció i el Comitè d’Empresa de TUSGSAL valora positivament la sentència ratificada per l’Audiència Provincial, després del judici realitzat en el jutjat penal de Sabadell fa uns mesos, en la qual es determina que l’agressor d’un conductor del servei Nit Bus sigui condemnat exemplarment per l’agressió.

Els fets es remunen a la primavera passada, quan un conductor del servei nocturn d’autobusos (Nit Bus) va ser víctima d’un atracament amb violència, intimidació i agressió. El conductor no va oposar resistència en capmoment, accedint a les peticions de l’atracadro, lliurant-li tots els diners i pertinences personals que disposava. No conforme amb això, l’atracador va intentar apunyalar el treballador, que va rebre diverses incisions en zones vitals i que, afortunadament, va poder desprendre’s de l’individu. Després d’un forcejament, l’agressor va fugir però, gràcies a la ràpida intervenció dels Mossos d’Esquadra, va ser detingut a escassos metres del lloc de l’incident. 

El testimoni del conductor agredit, el dels Mossos d’Esquadra i les imatges gravades per les càmeres de seguretat de l’autobús han estat determinants en el judici. El pes de la justícia ha recaigut de forma contundent sobre aquest agressor.

El Comitè d’Empresa i la direcció de TUSGSAL esperen que aquesta sentència serveixi com a precedent a possibles incidents que poguessin donar-se en un futur.

Comments are closed.