Servei de pagaments i devolucions

Servei de pagaments i devolucions

La UGT de Catalunya garanteix la seguretat dels seus pagaments en línia, en efectiu, amb targeta de crèdit i per Bizum.

El Gabinet Jurídic disposa d’una passarel·la en línia de pagament amb targeta i Bizum amb totes les garanties sobre les transaccions realitzades.

Tota transacció monetària amb el Gabinet Jurídic està protegida, i si cal fer devolucions, es fan per transferència bancària en un termini no superior a 14 dies. Si el pagament es va fer amb targeta bancària, aquesta devolució necessita que la persona acudeixi, abans de 10 dies,  a la seu on va fer el pagament per retrocedir de manera directa el càrrec aplicat a la seva targeta.

En cas que la UGT de Catalunya no pugui oferir el servei pel qual s’ha fet algun pagament de manera prèvia, garanteix la devolució de l’import per transferència bancària igualment en un termini no superior a 14 dies. Es poden reclamar imports durant tot el temps que estiguí el expedient en tramitació.

Per a qualsevol consulta, reclamació o informació referent als pagaments i/o devolucions, truqueu al telèfon 93 304 68 40 dins de l’horari establert per a les reclamacions, que és de 10 a 13 hores.