Serveis Ambientals del Vallès Oriental obliga els treballadors i treballadores de deixalleries a obrir mitja hora el 27S

logo-27s
La secció sindical de la UGT troba la decisió fora de lloc i completament inverosímil

Davant la jornada electoral del proper 27 de setembre, la direcció de Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA ha adreçat una nota als 25 treballadors i treballadores del Servei Comarcal de Deixalleries comunicant-los que si volen exercir el seu dret a vot el proper diumenge –en compliment de la normativa electoral que permet als treballadors i les treballadores disposar de quatre hores per aquest motiu- han de romandre dins de les instal·lacions mitja hora, concretament de 9:30 a 10 hores del matí, sense obrir les portes als usuaris. Un cop transcorregut aquest temps, podran tancar la instal·lació per exercir el seu dret a vot. Si no el volen exercir hauran de treballar dins de la instal·lació sense atendre els usuaris.

La secció sindical de la UGT a Serveis Ambientals del Vallès Oriental considera que aquesta decisió està fora de lloc i és completament inverosímil. No entenem ni la finalitat ni la utilitat d’aquesta decisió, més enllà de la voluntat de l’empresa a posar inconvenients per poder gaudir d’aquest dret. Encara més si tenim en compte que l’empresa deu hores als treballadors i treballadores d’aquest servei; treballadors que -recordem- tenen una jornada de dimarts a diumenge (treballant tots els caps de setmana) i el salari més baix de l’empresa.

Amb aquesta mesura, l’empresa obliga els treballadors a desplaçar-se al seu lloc de treball, que en alguns casos no és ni la seva localitat de residència, i donar explicacions als usuaris que s’adrecin d’una situació que ells no han provocat.

Comments are closed.