Si la teva hipoteca té clàusula sòl, assessora’t al nostre Gabinet Jurídic

poster-charlas-juridicos

Barcelona: 29 de març, a les 18 hores, a Rambla de Santa Mònica, 10.

Lleida: 3 d’abril, a les 18 hores. Avinguda de Catalunya, 2

Tarragona: 4 d’abril, a les 17.30 hores. Carrer d’Ixart, 11, 3a i 4a.

Girona: 5 d’abril, a les 18 hores. C/Miquel Blay, 1, 3a i 4a.

Tortosa: 24 d’abril, a les 18 hores C/ de la Ciutadella, 13 1er.


Al mes de desembre, el Tribunal de Justícia de la UE va esmenar la plana al Tribunal Suprem, que en la seva sentència de maig de 2013 assenyalava que les entitats financeres només havien de retornar les quantitats cobrades indegudament per les clàusules sòl hipotecàries des del moment en què es va dictar aquesta sentència.

Segons la sentència del TJUE, els efectes retroactius d’una clàusula declarada nul·la han de ser des de l’establiment en el contracte de la mateixa: “La declaració judicial del caràcter abusiu d’una clàusula ha de tenir com a conseqüència el restabliment de la situació en què es trobaria el consumidor de no haver existit aquesta clàusula. Per tant, la declaració del caràcter abusiu de les clàusules sòl ha de permetre la restitució dels avantatges obtinguts indegudament pel professional en detriment del consumidor “.

Si el teu préstec hipotecari té clàusula sòl, posa’t en contacte amb el Gabinet Jurídic de la UGT de Catalunya. T’assessorarem per reclamar la devolució íntegra dels imports indegudament pagats a l’entitat bancària.

Gabinet Jurídic de la UGT de Catalunya
93 304 68 50
gabinetjuridic@catalunya.ugt.org

Un comentari a “Si la teva hipoteca té clàusula sòl, assessora’t al nostre Gabinet Jurídic

  1. Me parece intachable e histórica esta Sentencia del TJUE que pone fin a una serie de abusos incontrolados y desmesurados por parte de las Entidades Financieras hacia nosotros, los consumidores.
    El hecho de que también se puedan solicitar todos los gastos hipotecarios, o buena parte de ellos; de la adquisición de la compra de la vivienda, hace justicia hacia las personas..
    Como consumidor y ciudadano sólo espero que todas las personas afectadas por el tema este en cuestión, una vez lo hayan reclamado, se les devuelva todo el importe que por Ley así sea.