Signat el conveni del transport de viatgers per carretera de la província de Tarragona

busSuposa un augment salarial d’entre un 0,75% i un 1% per cada any de vigència i incorpora una clàusula de revisió que s’aplicarà l’any 2016, amb un màxim del 2,25%

La Federació de Transports de la UGT de Catalunya ha signat el Conveni Sectorial del Transport de Viatgers per Carretera de la província de Tarragona. Aquest conveni regula les condicions d’uns 2.000 treballadors i treballadores de les empreses que operen tant en el servei de transport de viatgers regular com discrecional a tota la província. El conveni ha estat negociat i signat pels sindicats UGT i CCOO, amb la patronal FEAT.

La signatura d’aquest conveni, que estableix un marc legal estable fins al mes de desembre de 2016, suposa un augment salarial d’entre un 0,75% i un 1% per cada any de vigència del conveni, amb la novetat que incorpora una clàusula de revisió que s’aplicarà l’any 2016, amb un màxim del 2,25%. Donades les circumstàncies actuals del sector, valorem molt positivament haver aconseguit aquesta revisió salarial.

 

Comments are closed.