Somescola convoca una concentració dilluns per respondre als atacs judicials a la immersió

AAFF CARTELL SOM ESCOLA

Dilluns, 10 de febrer, a les 18.30h, davant el TSJC

La plataforma d’entitats cíviques i educatives Somescola.cat, entre les quals hi ha la UGT de Catalunya, fa una crida a la mobilització per defensar el model vigent d’escola catalana i contra els atacs judicials als usos lingüístics.

Somescola.cat ha convocat una concentració per dilluns vinent, 10 de febrer, a les 18.30 hores, davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, al passeig Lluís Companys de Barcelona. L’objectiu és donar un missatge contundent de rebuig als atacs judicials i defensar el model d’immersió lingüística, després que el TSJC hagi dictat una resolució que imposa, per primera vegada, un 25% d’hores en castellà a les escoles a petició de cinc famílies que han sol·licitat que l’escolarització dels seus fills es faci en aquesta llengua. Somescola.cat ha demanat a la Generalitat que continuï blindant el model d’immersió lingüística, d’acord amb l’aplicació de la normativa vigent.

El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, i la secretària general de la Federació d’Ensenyament de la UGT de Catalunya, Amparo Burgueño, participaran a la concentració.

 

Comments are closed.