Treballadors de l’aeroport de Barcelona es concentraran per mostrar el seu desacord amb la pujada dels abonaments de parking

elpratAquest dijous, de 9 a 9,30 hores, concentració – assemblea a la “Plaça” de la T1

La UGT de Catalunya i CCOO, davant l’anunci de la modificació de l’1 de gener el sistema d’abonaments pel pàrking dels empleats de l’Aeroport Barcelona, va enviar un escrit de proposta en el que insta a Aena a reconsiderar aquesta nova mesura.

A part de la pujada en els abonaments es pretenia acotar el valor dels mateixos de manera que passen a tenir caducitat temporal de un mes en comptes de ser vàlids per 30 usos independentment del termini d’utilització.

D’aquesta manera a part de resultar més car pels treballadors i treballadores que donen servei al aeroport es desincentiva a utilitzar el transport públic per rendibilitzar l’abonament.

La UGT de Catalunya i CCOO, consideren que AENA no ha estat sensible a les reivindicacions, per això, cal intensificar les accions per demostrar el desacord dels treballadors i treballadores de AENA.

Per aquest motiu, aquest dijous els treballadors i les treballadores es trobaran en una concentració – assemblea, de 9 a 9.30 hores a la “Plaça” de la T1, per debatre sobre noves propostes i mesures que es prendran

Comments are closed.