TUSGSAL farà proves a tota la plantilla per determinar la prevalença de la Covid-19

La secció sindical de la UGT a TUSGSAL valora molt positivament la decisió de la companyia d’executar un programa de prospecció de prevalença puntual de la Covid-19 a tots els seus treballadors i treballadores mitjançant un estudi serològic, que permetrà conèixer i determinar si una persona ha estat en contacte recent o ha passat el viurs.

Aquestes proves seran dutes a terme pel mateix servei de prevenció de l’empresa, i es faran sobre la totalitat de la plantilla de mil treballadors i treballadores. El servei mèdic de TUSGSAL ha dut a terme els contactes amb l’Hospital Germans Trias i Pujol i el seu servei de malalties infeccioses, liderat pel doctor Bonaventura Clotet, i amb el doctor Oriol Mitjà, una de les figures mèdiques i científiques europees més notables de la lluita contra el coronavirus.
El coneixement de la situació permetrà garantir i contribuir a la seguretat dels conductors i les conductres de la flota operada per TUSGSAL i prevenir els efectes sobre terceres persones (usuaris i ciutadania en general) en cas de poder ser transmissors de la malaltia.

 

 

Comments are closed.