UGT aconsegueix la majoria absoluta a la cadena de supermercats Bonpreu

bonpreu
Ahir es van celebrar eleccions sindicals al centre Bonpreu de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) i la UGT de Catalunya ha capgirat els resultats de fa quatre anys, aconseguint la majoria absoluta. Si l’anterior comitè d’empresa estava format per un delegat de la UGT i 4 de CCOO, ara el nostre sindicat ha aconseguit 3, mentre que CCOO es queda amb 2.

Aquests bons resultats s’han d’afegir als obtinguts fa just una setmana al procés electoral celebrat als magatzems de Bonpreu a Les Masies de Voltregrà (Osona), on la UGT de Catalunya ha ampliat la majoria de 7 a 10 delegats, mentre de CCOO retrocedeix de 6 a 3.

Amb aquests resultats la UGT de Catalunya aconsegueix una fita històrica: obtenir per primera vegada, des de l’any 1990, la majoria absoluta de la representació al Grup Bonpreu. Així, en els últims 8 anys hem passat de 23 a 75 delegats, mentre que l’augment de CCOO és molt menor, de 34 a 68.

La signatura en solitari per part de la UGT de Catalunya d’acords en benefici del conjunt de la plantilla i la feina realitzada durant aquests anys per la nostra secció sindical han permès que el treballadors i treballadores ens hagin donat la seva confiança.

El Grup Bonpreu té una plantilla de 3.900 treballadors i treballadores.

Comments are closed.