UGT aconsegueix que els treballadors de l’IRTA cobrin la part meritada de la paga extra del 2012

torre-marimonL’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries ha fet efectiu aquest pagament amb la nòmina del mes de maig

Els advocats de la Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya han guanyat la demanda que es va interposar davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per reclamar el pagament de la part meritada de la paga extra del 2012 pels treballadors i treballadores de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA).

L’IRTA ha complert amb la Sentencia del TSJC i ha fet efectiu el pagament d’aquesta part meritada de la paga de Nadal en la nòmina d’aquest mes de maig dels seus treballadors i treballadores. D’aquesta forma, l’IRTA ha acatat la sentència que el TSJC va dictar davant la reclamació interposada per la UGT de Catalunya.

La sentència del TSJC dóna la raó als arguments que des de la UGT de Catalunya esgrimim per demanar el pagament de la part meritada de la paga suprimida en totes les administracions i empreses públiques, i suposa un nou èxit respecte a la feina que està fent el nostre sindicat per defensar els drets salarials dels treballadors i treballadores públics.

La UGT de Catalunya està aconseguint a través dels tribunals allò que les administracions neguen als seus treballadors. Primer han estat funcionaris de la Generalitat de Catalunya els que han començat a cobrar la part meritada per sentencia judicial i ara són treballadors del sector públic de la Generalitat els que han cobrat, però sempre gràcies a les demandes interposades pel nostre sindicat.

 

Comments are closed.