UGT-AEPASP es converteix en la primera força sindical a l’Hospital de Sant Pau

sant-pauAquest resultat donaria la presidència del Comitè a la UGT, que fins ara havia estat la darrera força

La coalició UGT-AEPASP passa a esdevenir la primera força sindical a l’Hospital de Sant, tal com ha decidit la plantilla en les eleccions sindicals celebrades ahir.

La votació ha atorgat 6 membres del comitè a la UGT-AEPASP, 6 més a Metges de Catalunya, 5 a FAPIC, 5 a CTC, 3 CC.OO, i 2 a SPA. La UGT-AESPASP ha guanyat per vots (405) a Metges de Catalunya i, per tant, podrà optar a la presidència del Comitè d’Empresa.

La UGT-AEPASP valora molt positivament aquesta victòria històrica, que evidencia  que els tresballadors i les treballadores de Sant Pau s’han sentit identificats amb la idea que encapçala la campanya de la coalició: “Sant Pau som tots“.

La força de la coalició UGT-AESPASP (representatiu dels administratius) ha demostrat que la força de la plantilla neix de la seva transversalitat, en l’única  candidatura on hi ha representació de tots els col·lectius presents a l’Hospital de Sant Pau.

Tanmateix, UGT-AEPASP agraeix el vot de confiança de la plantilla de Sant Pau i  es mostra totalment convençut que aquesta força adquirida a les urnes permetrà afrontar amb determinació la difícil situació que viu la plantilla del centre sanitari.

Avui s’incorpora el nou gerent del centre, Xavier Corbella, fins ara director gerent de l’Hospital de Bellvitge.

A l’Hospital de Sant Pau hi treballen actualment uns 3.500 treballadors.

Comments are closed.