UGT, CCOO, CSIF i STAF denuncien que el govern vol aplicar la retallada del 5% a l’administració de justicia a Catalunya

justicia2La UGT, CC.OO, CSIF i STAJ denunciaran aquesta situació demà en roda de premsa i faran la primera mobilització: un tancament a la Ciutat de la Justícia

La UGT, CC.OO., CSIF i STAJ convoquen demà, 31 de maig, una roda de premsa a la Sala de la Junta de Personal de la Ciutat de la Justícia per anunciar les mobilitzacions previstes en el sector de l’Administració de Justícia a Catalunya contra la nova retallada del 5% del salaris de la plantilla, anuncidad el passat 17 de maig pel govern de la Generalitat.

En contra del criteri que s’havia mantingut fins al moment, reflexat en la Llei de Pressupostos de 2012, que no incloia aquest col·lectiu entre els col·lectius afectats per la retallada del 5% de les seves retribucions, el president Mas ha anunciat ara que l’inclourà, tot i ser un col·lectiu que no està transferit a les competències d’àmbit català.

Els sindicats convocants ens oposem activament a l’aplicació d’aquestes retallades, que impliquen que els funcionaris de Justícia a Catalunya seran els pitjors remunerats de tot l’Estat espanyol. Rebutgem les polítiques de desmantellament de serveis públics essencials tant per a Catalunya com per a la pròpia Administració de Justícia, que ens fa més pobres com a societat i que situa Catalunya a la cua de l’Estat.

Entre les mesures acordades pels treballadors i les treballadores afectats es convoca una concentració davant la seu del departament de Justícia el proper 5 de juny, a partir de les 18 hores, i tancament en les seus judicials.

El primer d’aquests tancaments tindrà lloc aquest dijous, 31 de maig, un cop hagi finalitzat la roda de premsa. El tancament se celebrarà a l’atri de la Ciutat de la Justícia, a partir de les 14 h.

 

Roda de premsa treballadors Administració Justícia a Catalunya

 

DIA: 31 de maig.

HORA: 13 hores (a les 14 hores, tancament)

LLOC: Sala de la Junta de Personal de l’Edifici I. Planta 13a. Ciutat de la Justícia. L’Hospitalet de Llobregat.

 

Comments are closed.