UGT, CCOO i USOC convoquen mobilitzacions amb motiu de la Jornada Mundial pel Treball Digne

cartell-digneDemà a les 11.30 h, repartiment d’octavetes al vestíbul Metro/FGC de Pl. Catalunya i a les 18.30 h, manifestació central a Barcelona

La UGT de Catalunya, CCOO i USOC commemorarem demà dijous, 6 d’octubre, la Jornada Mundial pel Treball Digne, que des del 2008 se celebra cada any organitzada per la Confederació Sindical Internacional. A Catalunya, els sindicats ens mobilitzarem, a més, per reivindicar ocupació de qualitat i prestacions socials, en defensa dels serveis públics -sobretot l’educació i la sanitat- i pel dret a la negociació col·lectiva, i exigirem un cop més una sortida justa de la crisi.

Al matí hi haurà un repartiment d’octavetes que duran a terme les delegacions dels tres sindicats, encapçalats pels seus secretaris generals, Josep M. Àlvarez, Joan Carles Gallego i Antònia Gil. Serà a les 11.30 hores a la rotonda subterrània de Plaça Catalunya on conflueixen els accessos a la L3 del Metro de Barcelona i als Ferrocarrils de la Generalitat (entrada per Canaletes). Els dirigents sindicals faran declaracions als mitjans de comunicació presents.

Ja a la tarda s’ha convocat una manifestació central a Barcelona, que sortirà de la Plaça Urquinaona a les 18.30 h i es dirigirà a Pla de Palau.

Comments are closed.