UGT convoca una concentració de suport als treballadors imputats pels fets del 28-J al Prat

banderas-ugt-3.jpg
Demà a les 9 hores davant de l’Audiència Provincial de Barcelona 

La UGT de Catalunya ha convocat demà divendres, 5 de febrer, a partir de les 9 hores, una concentració de delegats en suport als 27 companys de la UGT, CCOO i CGT imputats pels fets del 28 de juliol de 2006 a l’aeroport del Prat. Demà a les 10 hores s’inicia a l’Audiència Provincial de Barcelona (Passeig de Lluís Companys, s/n) el judici per aquests fets, pels quals el fiscal demana penes de quatre anys de presó per a dos dels imputats i de tres anys per a la resta, per un delicte de sedició segons la llei penal i processal de navegació aèria.

El nostre sindicat considera absolutament desproporcionat que s’acusi aquests treballadors de sedició i demanem que el debat es faci en un àmbit estrictament laboral. D’altra banda, respecte als dos sindicalistes per a qui es demana quatre anys de presó, reiterem que es van oposar a l’ocupació i que des d’un inici es van posar a disposició de la direcció de l’aeroport.

Abans de l’inici del judici, cap a les 9.30 hores, un representant de la UGT de Catalunya farà declaracions als mitjans de comunicació.

Comments are closed.