UGT convocarà més protestes arran de la decisió judicial de no apartar els Ruiz Mateos de Cacaolat

cacaolat

El sindicat no entén la decisió, mentre la justícia ha apartat els Ruiz Mateos de Duhl (Andalusia), Carcesa (Extremadura) i Hibramer (Castella-LLeó)

Els representants sindicals de la UGT a Cacaolat han conegut aquest matí la notícia que el jutge de Barcelona que porta el cas de Cacaloat, ha decidit no apartar la família Ruiz Mateos de la gestió de la companyía. Una decisió diametralment oposada del què ha passat en d’altres comunitats amb d’altres empreses de Nueva Rumasa, en què la justícia ha considerat que cal desvincular la família de les empreses.

La UGT i el comitè d’empresa valoren molt negativament aquesta decisió, i convocarà noves mobilitzacions a partir de la setmana que ve. El mateix dilluns es reuniran per a valorar la situació i decidir la línia de mobilitzacions a seguir a partir d’ara, sense descartar manifestacions davant els Jutjat de Barcelona que porta el cas.

En els propers dies també reuniran a les plantilles de Cacaolat, per acabar de ratificar i concretar les accions de protesta.

La UGT expressa la seva profunda preocupació, i rebutja frontalment la decisió judicial, doncs no pot entendre com el jutge de Barcelona va en la línia oposada a les actuacions judicials referents a d’altres empreses de Nueva Rumasa, en què els respectius jutges han decidit desvincular la família Ruiz Mateos de Duhl (A Andalusia), Carcesa (Extremadura) i Hibramer (Castella-Lleó).

Comments are closed.