UGT de Catalunya i SOS Racisme signen un conveni de col·laboració

logo sosLa UGT de Catalunya i SOS Racisme Catalunya han signat aquest matí un acord de col·laboració, com a entitats que treballen en l’àmbit de l’antiracisme, la immigració, la defensa dels drets humans i la promoció de la cohesió social i la convivència. El sindicat vehicularà aquest acord especialment a través del seu servei d’atenció als treballadors i treballadores migrants, l’AMIC (Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya).

L’acord es basa en la col·laboració entre ambdues entitats en la detecció de situacions de racisme i xenofòbia per treballar els conflictes que se’n puguin derivar i millorar la convivència al nostre país. La UGT de Catalunya i AMIC podran proporcionar el Servei d’Atenció i Denúncia per a les víctimes de racisme i xenofòbia (SAiD) de SOS Racisme com un més dels que disposa en la seva tasca quotidiana, alhora que el SAiD podrà difondre el sindicat i l’AMIC com punt de referència antiracista al territori.

A més, les dues organitzacions s’oferiran suport i faran difusió de les activitats que realitzen, planificaran accions conjuntes i participaran en la construcció d’una xarxa social àmplia a nivell català que treballi per la cohesió social.

Comments are closed.