UGT de Tarragona a favor del projecte Barcelona World

bcn-worldNo podem deixar escapar aquesta inversió  quan hi ha 113.000 aturats a les comarques tarragonines.

El projecte actual no té res a veure amb el que ens van presentar en un inici.

La UGT de Tarragona dóna un pas endavant i es manifesta a favor de la construcció del projecte Barcelona World per les següents raons:

És una font de generació de llocs de treball tant directes com a indirectes. Per cada lloc de treball directe se’n crearan cinc d’indirectes. Cal recordar que, avui, hi ha 113.000 persones aturades a les comarques tarragonines.

És un revulsiu per a l’economia del Camp de Tarragona donat que implica una inversió de 4.700M€.

Ajuda a consolidar-nos com a destinació turística mundial d’alta qualitat, diferenciant-nos en un entorn global, afavorint una major desestacionalització del sector i contribuint a construir un importantíssim pool de turisme familiar, que convertirà les estades en unaexperiència única en cultura, oci, gastronomia, entreteniment, shopping i serveis. La part de casinos serà una part mínima dins del  projecte.

Ens convertirem en referent del turisme de negoci, activitat de molt valor afegit.

El SOC s’encarregarà de fer els cursos de formació específica per a les persones que treballaran al citat projecte, garantint una sortida professional i consolidant així la formació, com a servei públic.

Com a sindicat, garantirem que s’estableixin unes condicions de treball dignes per a tothom, fugint de la temporalitat i la precarietat que imposen la reforma laboral i les polítiques antisocials i austericides del govern espanyol, les quals seguirem batallant.

Facilitarà la projecció internacional de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV, convertint-se en un centre de referència en la formació superior, la recerca i la transferència del coneixement del sector.

Tant mateix, la UGT demana que aquest projecte es faci amb consens i participació social per tal de posar les bases d’un projecte compartit i construït des de la participació i no des de la imposició.

També demana als partits polítics que actuïn amb valentia i pensin en l’interès de la ciutadania i del país i ajudin a tirar endavant aquesta oportunitat històrica per al territori. 

Comments are closed.