UGT denuncia el mal funcionament en l’atanció als passatgers amb mobilitat reduïda al Prat

prat-aeropuerto

El Comitè d’Empresa convoca aturades parcials els dies 28 i 30 de gener, i 4, 6, 11, 13 i 18 de febrer

El Comitè d’Empresa de PMR BCN UTE, empresa que actualment té adjudicada la llicència d’explotació del servei de passatgers amb mobilitat reduïda a l’Aeroport del Prat, ha convocat aturades parcials com a mesura de protesta davant l’evident manca de personal per poder fer front amb garanties i la qualitat que mereixen els usuaris d’aquest servei, tal com ha denunciat reiteradament el Comitè a la Inspecció de Treball. Les aturades tindran lloc els dies 28 i 30 de gener, i 4, 6, 11, 13 i 18 de febrer, de 10 hores del matí a les 22 hores de la nit.

El Comitè d’Empresa entèn que no és de rebut que els passatgers amb mobilitat reduïda hagin d’esperar, en alguns casos, fins a 45 minuts per ser atesos, mentre l’empresa s’excusa al·legant que es tracta de serveis “no previstos”.

El Comitè considera que un servei com aquest no pot quedar supeditat exclusivament a resultats econòmics, condició que utilitza l’empresa per no fer indefinits a temps complet mentre abusa de la realització de les hores extraordinàries perentòries i complementàries de la plantilla.

Comments are closed.