UGT denuncia l’acomiadament d’un treballador de l’orquesta cambra de l’Empordà

orquesta-cambraLa UGT Comarques Gironines denuncia l’acomiadament d’un treballador de l’Orquestra Cambra de l’Empordà, que va asistir i parlar en la roda de prensa, efectuat just després , ahir al mati en la mateixa seu de la UGT de Girona, en la que s’ explicaven les condicions laborals i socials en què es troben els músics de l’ OCE .

Des d’ UGT comarques gironines trobem inadmissible i inacceptable que la transparència en l’ OCE ,que té un patronat amb càrrecs poítics i per tant amb persones de l’administració pública no sigui quelcom prioritari i que en canvi el que es faci es prendre mesures contra qui denuncia les irregularitats i es mostrin cecs davant l’evidència dels fets.

Fa molt temps que el conjunt de treballadors /es s’adonen d’irregularitats , però han esperat a tenirne la certesa amb proves evidents com una acta de la inspecció de treball on es detecten músics sense contracte en un concert o els fets denunciats del passat dia 1 de maig en la mini-gira a Europa.

Des d’ UGT continuarem denunciant les irregularitats en l’àmbit laboral en aquesta orquestra i sobretot la idea de tranparència en les entitats que tenen relació amb l’administració pública així com afavorir la dignitat de tots els treballadors /es i en especial pels músics, i demanen la readminisió del company acomiadat.

Us comuniquem que els treballadors i treballadores de la Fundació Orquestra Cambra l’Empordà començaran una Vaga Indefinida el proper dijous dia 17 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*