UGT denuncia que ATENTO utilitza dades distorsionades i falses per justificar l’ERO

atentoEl Comitè convoca aturades per als dies 15, 17, 22, 29 i 31 de juliol i vagues de 24 hores per al 24 de juliol i l’1 d’agost

La UGT ha mostrat el seu total rebuig als informes econòmics presentats per la direcció d’Atento per justificar l’acomiadament de 823 treballadors i treballadores arreu de l’Estat, dels quals 131 a Barcelona. En la reunió celebrada avui, la UGT ha denunciat que aquests informes no s’ajusten a la realitat, i que tant l’informe com la memòria econòmica han estat “cuinats” amb dades distorsionades i fins i tot falses, entrant en diverses contradiccions.

Inexplicablement, els auditors arriben a la conclusió que els acomiadaments són necessaris, malgrat reconéixer també que la multinacional està portant treball a l’Estat i que, fins al 31 de maig del present any, ha estat obtenint beneficis econòmics. Per tant, resulta curiós que si l’Estat espanyol atrau més trànsit de trucades i assumeix més volum de treball, això es tradueixi en acomiadaments en la plantilla que ha de donar sortida a aquest volum de trucades.

Durant la reunió, la UGT també ha denunciat que les previsions econòmiques de l’empresa per als propers anys són tendencioses i no s’ajusten a les dades reals que es coneixen actualment.

Per aquests motius, la UGT reitera la seva oposició radical a l’ERO presentat, que és injust, innecessari i arbitrari.

El Comitè d’Empresa d’Atento ha convocat aturades d’una hora (de 12 a 13h i de 18 a 19h) els dies 15, 17, 22, 29 i 31 de juliol, i dues jornades de vaga de 24 hores per als dies 24 d juliol i l’1 d’agost.

Comments are closed.