UGT denuncia que el grup MRW està deslocalitzant la seva plantilla de Barcelona

MRWForça el trasllat definitiu d’una dotzena de treballadors a Madrid

La UGT de Catalunya denuncia la gestió que en els darrers temps du a terme la direcció del Grup MRW i de la seva actitud no dialogant amb els representants dels treballadors en les diferents empreses del grup (Fitman, Vigon i MRW Courier).

Aprofitant-se de la reforma laboral i deixant de banda els drets dels treballadors i les treballadores, que sempre han estat disposats a realitzar sacrificis, el grup MRW, especialitzat en el transport urgent, ha decidit traslladar definitivament 12 treballadors de Barcelona Madrid. Aquesta dotzena de treballadors i llurs famílies veuran trasbalsats els seus plans de futur per una empresa que està intentant deslocalitzar la plantilla de Barcelona i que només mira per la prioritat dels resultats econòmics, sense tenir cap consideració vers els seus treballadors i treballadores.

Aquesta actitud contrasta amb la imatge que MRW vol ostentar amb premis com els “X Premis Catalunya Flexible”, amb què es premiava l’atenció que l’empresa donava als seus treballadors, o del “compromís social amb les famílies” del qual se’n fa ressò a la seva pàgina web,.

De moment, MRW ha oblidat aquest “compromís social amb les famílies” amb el trasllat d’una dotzena de famílies de treballadors i treballadores. Els comitès i delegats de les diferents empreses que formen el grup temen que aquests no siguin els darrers trasllats d’una empresa que només vol anteposar els interessos econòmics a les persones que treballen per a ella. 

Comments are closed.