UGT educació demana al Departament d’Ensenyament l’obertura d’un expedient informatiu al Liceu Politècnic de Rubí

aula
La nova direcció, vinculada a Comunión y Liberación i Camino Neocatumenal, estaria practicant adoctrinament religiós i pressionant el professorat perquè abandoni l’escola

Des de fa un temps el Liceu Politècnic de Rubí està dirigit per mestres i professionals de l’educació vinculats a dos moviments religiosos: Comunión y Liberación i Camino Neocatumenal, coneguts també com a kikos.

Aquest estiu, alguns mitjans de comunicació locals van denunciar que els docents que pertanyen a aquests moviments i la direcció estarien practicant adoctrinament religiós, especialment entre l’alumnat de secundària. A més, també estarien pressionant els professors per aconseguir que marxessin –alguns mestres i delegats sindicals ja han abandonat l’escola davant d’aquesta situació extrema- i contractar personal vinculat als seus moviments religiosos.

L’Ajuntament de Rubí ha posat en coneixement dels Serveis Territorials d’Ensenyament aquesta situació, però des de UGT Educació, i davant la gravetat dels fets, demanem al Departament d’Ensenyament l’obertura d’un expedient informatiu per aclarir l’abast dels fets i prendre les mesures correctives oportunes.

Comments are closed.