UGT educació mostra la seva satisfacció pel seguiment de la convocatòria de vaga parcial

aulaLes aturades de dues hores continuaran els dies 7 de juny i 12, 14, 19 i 21 de setembre

Tal com hem anat informant al llarg dels darrers dies, UGT Eduació ha convocat en solitari sis dies d’aturades parcials a l’ensenyament públic entre juny i setembre. La motivació de la convocatòria era clara: cinc anys de retallades continuades que han tingut avui el seu últim episodi amb la publicació al DOGC de l’Acord de Govern que inclou noves retallades per a interins i majors de 55 anys.

Cal recordar que la UGT de Catalunya som el cinquè sindicat de l’ensenyament públic, amb un 8% de representativitat, i que els dos sindicats majoritaris, USTEC i CCOO ni donaven suport a la convocatòria ni ens han plantejat una proposta creïble de mobilitzacions.

Tot i que no esperàvem un seguiment massiu en l’aturada d’aquest matí, el nostre sindicat està molt satisfet pel seguiment majoritari entre la nostra afiliació i simpatitzants. La convocatòria d’aturades massives pretén ser una protesta sostinguda en el temps, així ho hem plantejat des d’un primer moment.

No cal dir, doncs, que mantenim la convocatòria d’aturades per al dia 7 de juny i els dies 12, 14, 19 i 21 de setembre, de 8 a 10 hores a secundària i de 9 a 11 hores a primària.

Clicant sobre aquest enllaç podeu llegir un informe complet sobre la situació a l’ensenyament públic i les principals reivindicacions del nostre sindicat.

Comments are closed.