UGT exigeix a Interior que assumeixi la seva responsabilitat en el cas d’Horta de Sant Joan

bombers.jpg
El passat divendres, dia 19 d’abril, els representants dels treballadors del Departament d’Interior Relacions Institucionals i Participació, van acordar fer una nota informativa a tota la plantilla en referència als fets ocorreguts en relació al incendi de Horta de Sant Joan i les recents notícies aparegudes a la premsa, on es posava en dubte la professionalitat dels companys Tècnics Operadors de Control i Caps de Sala de la Direcció General de Prevenció i Extinció de Incendis i Salvaments.

La Secció Sindical de la UGT del Departament manifesta la seva total conformitat amb els continguts de la nota informativa adreçada als treballadors. En aquest sentit, reiterem i subratllem el nostre total suport i defensa de la  professionalitat, honestedat i eficàcia del col·lectiu  de Tècnics Operadors de Control i Caps de Sala de la Direcció General de Prevenció i Extinció de Incendis i Salvaments .

Des de fa mesos la UGT de Catalunya denuncia mancances i dèficits organitzatius, formatius i funcionals que afecten a tots els col·lectius que donen suport a l’operativa en l’extinció d’incendis forestals. MAI hem tingut resposta per part del departament i no tolerarem que l’administració no assumeixi la seva responsabilitat.

La Secció Sindical de la UGT del Departament de Interior, vol expressar contundentment que ja n’hi ha prou, i exigim a l’administració, que d’una vegada per totes, corregeixi les mancances que ens afecten, per tal d’evitar que es reprodueixin situacions com la que malauradament es va donar a l’incendi d’Horta de Sant Joan.

Així doncs, instem al conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, que, d’una vegada i definitivament prengui les mesures necessàries per subsanar tot el desgavell que la UGT de Catalunya ve denunciant des de fa temps.

{mxc}

Comments are closed.