UGT guanya les eleccions a Iberia per majoria absoluta

iberia
El nostre sindicat  aconsegueix la majoria absoluta al comitè de Barcelona i és l’únic sindicat als comitès de Reus i Girona

La UGT de Catalunya ha guanyat les eleccions sindicals celebrades ahir a Iberia. En el còmput global de Catalunya, el nostre sindicat manté la seva representació amb 18  delegats i es consolida com a primera força:

Catalunya

 

2007

2011

UGT de Catalunya

18

18

CCOO

7

8

USOC

1

0

CESHA

6

2

ASETMA

1

1

CGT

0

0

 

En el cas d’Iberia – aeroport de Barcelona (1.680 treballadors i treballadores), la UGT de Catalunya augmenta la seva representació en dos delegats i obté majoria absoluta; el segon sindicat, CCOO, augmenta 1 delegat; CESHA en perd 4 i ASETMA manté 1, mentre que la USOC i CGT deixen de tenir representació al comitè.

 

 

Iberia – Barcelona

 

2007

2011

UGT de Catalunya

10

12

CCOO

7

8

USOC

1

0

CESHA

6

2

ASETMA

1

1

CGT

0

0

 

En el cas de l’aeroport de Girona (50 treballadors i treballadores), el nostre sindicat manté la totalitat del comitè d’empresa, que és de 3 membres. Pel que fa a l’aeroport de Reus (56 treballadors i treballadores), la UGT de Catalunya continua sent l’únic sindicat al comitè, amb 3 delegats:

 

 

Iberia – Girona

 

2007

2011

UGT de Catalunya

3

3

Iberia – Reus

UGT de Catalunya

5

3

 

 

Aquestes eleccions són molt importants per la plantilla d’Iberia ja que els representants escollits hauran d’afrontar moments determinants per al futur de la companyia. Una de les seves missions principals serà la del manteniment i la protecció de l’ocupació després que a principis d’octubre s’anunciés la creació d’Iberia Express, una companyia externa de vols de llarg i mig radi, amb el repte que suposa fer front a la situació que generi la creació d’aquesta companyia. També hauran de vigilar el pla d’empresa que la direcció pretén engegar per al període 2012-2015 i la situació que es derivi del nou model aeroportuari i de la finalització al 2013 de les actuals concessions dels serveis d’assistència de terra, on ara Iberia és el primer operador.

Comments are closed.