UGT guanya les eleccions a les empreses de transports TUSGSAL, AEROBUS i FERRYMASTERS

tusgsal

El nostre sindicat aconsegueix la totalitat del comitè d’empresa de Tusgsal, majoria absoluta a Aerobus i l’únic delegat de Ferrymasters

La UGT de Catalunya ha guanyat àmpliament les eleccions sindicals celebrades a tres empreses de transports de viatgers i mercaderies de Badalona.

 

A Aerobus, nova empresa del Grup Tusgsal que s’encarrega de la línia d’autobús entre Barcelona i l’aeroport del Prat, s’han realitzat per primer cop eleccions sindicals, amb el resultat de 8 delegats per a la UGT de Catalunya i 1 per a CCOO. L’empresa té 106 treballadors i treballadores.

A l’empresa Tusgsal (Transportes Urbanos y Servicios General SAL), amb 806 treballadors i treballadores, la UGT de Catalunya ha aconseguit la totalitat del comitè d’empresa, format per 21 delegats i delegades. Anteriorment el nostre sindicat tenia 17 delegats, de manera que hem augmentat la nostra representació. Tusgsal ofereix servei d’autobús al Barcelonès Nord i Barcelona i el servei de NitBus de Barcelona.

Pel que fa a P&O Ferrymasters, empresa de transport de mercaderies amb 16 treballadors, en aquestes eleccions la UGT de Catalunya li ha arrabassat a CCOO l’únic delegat existent.

Comments are closed.