UGT guanya una sentència contra l’eliminació de la paga extraordinària als treballadors de Transplant Service Foundation

L’empresa haurà de pagar integrament la paga extraordinària de desembre de 2012

Els serveis jurídics de la Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya han guanyat un conflicte col•lectiu contra l’eliminació de la paga extraordinària de desembre de 2012 per part de la fundació privada Transplant Service Foundation (Sant Boi de Llobregat).

La sentència declara improcedent i inadequada l’aplicació al personal de la fundació dels criteris de reducció de la retribució salarial extraordinària corresponent al mes de desembre de 2012 establerta pel RDL 20/2012, de 13 de juliol.

El tribunal deixa sense efecte la supressió aplicada a tot el personal de la fundació, inclòs en l’àmbit del Conveni Col•lectiu, i reconeix el dret dels treballadors i treballadores a percebre de forma íntegra la paga extraordinària de desembre de 2012.

Aquesta sentència no és ferma i és d’aplicació exclusiva als 17 treballadors i treballadores de Transplant Service Foundation. Tot i això, suposa una petita victòria en la lluita del nostre sindicat contra l’eliminació de la paga extra de desembre de 2012.

 

Comments are closed.