UGT i CCOO celebrem la inclusió del corredor mediterrani en la xarxa bàsica transeuropea de transpor

mercaderies
Els sindicats lamentem no haver estat convidats a l’acte d’aquesta tarda, on sí seran els representants empresarials, institucionals i polítics del nostre país

La UGT de Catalunya i CCOO de Catalunya celebrem que la Comissió Europea inclogui el corredor mediterrani de mercaderies dins de la xarxa bàsica transeuropea de transports. Aquesta fita suposarà una inversió i estímuls econòmics en aquests moments d’incertesa econòmica i facilitarà a les empreses les exportacions cap a Europa.

Des de fa anys, els principals sindicats catalans hem defensat que les necessitats econòmiques, socials i ambientals requereixen una aposta clara pel ferrocarril com a mitjà de transport que connecti els principals ports de la Mediterrània amb Europa.

És per aquesta raó que a la UGT i CCOO de Catalunya ens sobta i lamentem que la Cambra de Comerç de Barcelona no hagi convidat les organitzacions sindicals a participar en l’acte d’aquesta tarda, on sí hi seran els representants empresarials, institucionals i polítics. S’ha desaprofitat així l’oportunitat de realitzar un veritable acte de país on es visualitzi que la notícia d’avui ha estat el resultat del treball i de la suma d’esforços de tots les parts implicades, també els sindicats.

Comments are closed.