UGT i CCOO convoquen els seus afiliats de Nissan per debatre i decidir sobre la proposta alternativa elaborada pels dos sindicats

nissan1Assemblea conjunta demà a les 10 hores a Cotxeres de Sants, amb la participació de Josep M. Àlvarez i Joan Carles Gallego

La UGT de Catalunya i CCOO han ultimat aquests dies una proposta alternativa que garanteix la competitivitat de la planta de Nissan de Barcelona, per poder assolir un acord amb la direcció de l’empresa que permeti assegurar l’adjudicació d’un nou vehicle. Ambdós sindicats presentaran aquesta proposta als seus afiliats i afiliades de Nissan per tal d’analitzar-la, debatre-la i votar-la. Per això els han convocat a una assemblea que tindrà lloc demà dissabte, 26 de gener, a partir de les 10 hores, a les Cotxeres de Sants.

A més a més dels secretaris generals de les seccions sindicals de la UGT i CCOO a Nissan, Javier Hernández i Raúl López, també hi assistiran la secretària general de la MCA – UGT de Catalunya, Isabel Martínez; el secretari general de la FI.CCOO.CAT, Javier Pacheco, i els secretaris generals de CCOO i UGT de Catalunya, Joan Carles Gallego i Josep M. Álvarez.

L’assemblea serà oberta i, tot i que no hi ha un horari exacte, es preveu que cap a les 12 – 12.30 h finalitzi i llavors els portaveus de CCOO i UGT estaran en disposició d’atendre als mitjans de comunicació per valorar el resultat de la mateixa.

 


Assemblea Nissan UGT i CCOO

DIA: dissabte, 26 de gener de 2013
HORA: a partir de les 10 hores
LLOC: Cotxeres de Sants (c. de Sants, 79, Barcelona).

 

Comments are closed.