UGT i CCOO convoquen mobilitzacions contra les retallades a la sanitat pública

Demà, 20 de setembre, concentració a Sant Adrià del Besòs. Dijous 22, a Santa Coloma de Gramenet

La UGT i CCOO del Barcelonès Nord han convocat mobilitzacions a Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs contra les retallades a la sanitat pública catalana, que afecten tant els treballadors i treballadores del sector com la qualitat assistencial que rep la ciutadania.

Després de la concentració convocada per al passat 15 de setembre a Badalona, demà, 20 de setembre, és el torn de Sant Adrià del Besòs. La concentració tindrà lloc a les 12 hores, al CAP Doctor Barraquer (Plaça del Doctor Trueta, s/n). El proper dijous 22, la mobilització arribarà a les 12 hores al CAP del carrer Major (49-53) de Santa Coloma de Gramenet.

Als centre d’atenció primària d’aquestes tres ciutats s’ha reduït l’horari d’atenció en 1,5 hores diàries i s’han tancat els serveis d’urgències nocturns. A més no hi haurà renovació de contractes ni substitució de baixes laborals. En el cas de Santa Coloma, s’han suprimit els especialistes i les Àrees Bàsiques de Salut tanquen els dissabtes. En aquest enllaç trobareu un díptic amb més informació:

http://www.ugt-cat.net/subdominis/premsa/sanitat_bcnnord.pdf

Comments are closed.