UGT i CCOO valoren positivament la renovació de l’acord a Roca Village

La incorporació de mesures al voltant de la conciliació, mobilitat dels treballadors i treballadores o l’establiment d’una taula de formació són novetats que milloren la proposta.

UGT i CCOO renoven l’acord amb “Value Retail”, empresa gestora i propietària de “La Roca Village”. Aquest acord no regula condicions de treball ja que aquestes depenen de les diferents marques comercials que ocupen el centre.

Aquest acord renova un complement per treballar el diumenge que prové del primer acord que ja te més de vuit anys de vida.

Amb el nou acord s’ha explorat millorar les condicions al centre relatives a la conciliació, formació de la plantilla, la confortabilitat, la mobilitat o la generació d’energia. Així i doncs al llarg del proper any es treballarà aquests aspectes. Tanmateix es manté un punt d’assessorament sindical.

A “la Roca Village” treballen més de 1707 persones convivint amb diferents convenis, sectors i perfils professionals. Acords com el subscrit exploren noves vies de millora de les condicions laborals. És per això que UGT i CCOO consideren aquest un model exportable a d’altres centres comercials o espais on conviuen diferents empreses. Així doncs, ens manifestem satisfets amb l’acord.

Comments are closed.