UGT manté la representació a Nissan tot i la reducció del Comitè

nissan1

La plantilla ha fet créixer la representació dels sindicats que han fet possible l’arribada de producte i assegurat el futur de les plantes de Barcelona

En les eleccions celebrades al llarg de la jornada d’avui a Nissan, els treballadors han votat els sindicats que han fet possible l’arribada de la nova furgoneta “pick-up” a les plantes, i que han assegurat el futur de l’automobilística a Barcelona.

En canvi, els sindicats que es van oposar als plantejaments per aconseguir l’arribada de producte, CGT i CCOO, han resultat els més castigats per la plantilla.
Per plantes, a Montcada, on s’ha passat d’un comitè de 13 representants a un de 9,  la UGT és l’única força que creix, sumant un nou delegat, mentre els altres sindicats amb presència rebaixen substancialment la representació.

A Zona Franca el comitè també s’ha reduït el nombre global de representants, passant dels 29 que el conformaven el 2007, a 25 d’actuals. Per això, en percentatge la UGT manté la seva representació.

El nostre sindicat valora globalment els resultats de forma molt positiva, perquè malgrat la disminució del nombre total de delegats al comitè, la UGT manté la representació.
Resultats eleccions sindicals NISSAN
Zona Franca
(2.700 treballadors)
Montcada
(200 treballadors)
2007
(comitè de 29)
2011
(comitè de 25)
2007
(comitè de 13)
2011
(comitè de 9)
UGT
6
5
1
2
CCOO
10
7
5
2
CGT
4
2
SIGEN-USOC
9
11
7
5

Comments are closed.