UGT obté per primera vegada la majoria a l’empresa Rafael Hinojosa

carton-ondulado
Desbanca CCOO i capgira la composició del comitè obtenint 3 dels 5 delegats

En les eleccions sindicals a l’empresa del sector d’arts gràfiques Rafael Hinojosa (Pacs del Penedès, a l’Alt Penedès), la UGT de Catalunya ha arrabasat la majoria al sindicat que fins ara tenia la màxima representació al comitè -CCOO- obtenint 3 dels 5 representants sindicals.

Per la seva banda, Comissions Obreres es queda amb dos delegats, dos menys que en les eleccions de 2007. El resultat anterior va donar quatre delegats a CCOO i un a la UGT.

La UGT ha aconseguit la majoria en tots dos col•legis electorals, obtenint la representació exclusiva dels treballadors tècnics (1 delegada i 11 vots) i 2 dels 4 especialistes, amb 29 vots, pels 19 de CCOO.

El nostre sindicat ha guanyat per primera vegada les eleccions en aquesta empresa penedesenca, quedant-se a tant sols dos vots d’obtenir un quart representant.  La participació ha estat del 90% de la plantilla.

Els resultats encoratgen els companys i companyes de la UGT a continuar treballant en la línia marcada en aquest procés electoral per aconseguir millores per al conjunt de la plantilla de l’empresa, en aquest cas concret, i dels treballadors i treballadores de l’Alt Penedès.

Comments are closed.