UGT Portaventura explicarà als usuaris del parc temàtic el conflicte laboral que els du a la vaga del dia 4 de Juliol #explotaventura

portaventuraRepartiment d’octavetes a les 9:30 hores, a l’entrada peatonal de clients

UGT PortAventura vol explicar demà als clients d’aquest parc temàtic quina és el conflicte laboral en què es troba immersa la plantilla per conscienciar l’opinió pública i donar a conèixer la precarització de les condicions laborals dels treballadors i les treballadores de PortAventura.

Amb aquesta finalitat, UGT PortAventura ha convocat un repartiment d’octavetes demà, divendres 19, a les 9:30 hores, per comunicar els motius de la vaga del proper dia 4 de de juliol.

La plantilla defensa que perquè PortAventura segueixi sent un parc temàtic líder es servei, qualitat i seguretat és fonamental l’aposta per un personal qualificat i amb unes condicions de treball dignes. Cosa que no succeeix actualment: malgrat els beneficis de l’empresa, els continus acomiadametns i l’aposta de la direcció per la subcontractació està provocant un escenar on tenir un contracte no garanteix unes condicions de vida dignes.

Repartiment octavetes PortAventuraDIA: divendres, 19 de juny.
HORA: 9:30 hores.
LLOC: Entrada peatonal de client de PortAventura (Drop-Off)

Comments are closed.