UGT presenta la seva proposta de “Concert del segle XXI. Per l’estat del benestar i la competitivitat”

economiaParticiparan a l’acte Muriel Casals, Miquel Roca i Joan Majó, que debatran sobre la necessitat d’un nou marc fiscal per a Catalunya

La UGT de Catalunya organitza el proper divendres, 22 de juny, una jornada per debatre sobre la necessitat d’un nou finançament per a Catalunya i on el nostre sindicat presentarà el seu document de propostes: “El concert del segle XXI. Per l’Estat del Benestar i la competitivitat”.

La jornada s’iniciarà a les 9.30 hores amb una explicació del context econòmic i social, a càrrec de Xavier Martínez, delegat de la UGT de Catalunya a l’Agència Tributària de Catalunya, i José Manuel Fandiño, economista i membre de la Comissió Executiva del CTESC.

A les 10.15, el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, farà una atenció als mitjans de comunicació.

Seguidament, a les 10.30 hores, tindrà lloc la taula rodona “Per què és necessari un nou marc fiscal per a Catalunya?”, amb la participació de Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural; Miquel Roca, president de la Societat d’Amics del País, i Joan Majó, exministre d’Indústria.

A les 12 hores, el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, clourà la jornada.

 

Jornada ‘El concert del segle XXI”

DIA: divendres, 22 de juny
HORA: a partir de les 9.30 hores
LLOC: sala d’actes de la UGT de Catalunya (Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona).

 

 

Comments are closed.