UGT-Presons reclama al Departament de Justícia que modifiqui la cruïlla d’accés a Brians 1 i Brians 2

Can-BriansDilluns hi va perdre la vida una treballadora del centre penitenciari

UGT-Presons ha denunciat avui a través d’una carta al conseller de Justícia, Germà Gordó, la necessitat urgent de modificar la cruïlla d’accés als centres penitenciaris de Brians 1 i Brians 2, després que dilluns, 2 de febrer,  perdés la vida una treballadora del centre.

Aquest lamentable succés se suma a molts d’altres que s’han produït en el mateix indret, a causa del perillós estat de la carretera B-224 i per l’intens trànsit de vehicles i transport pesant que hi circula.

UGT-Presons ha denunciat reiteradament la manca d’un accés segur que permeti que els més de 1.500 treballadors i treballadores d’ambdós centres penitenciaris -així com familiars, proveïdors, etc.- puguin accedir i sortir del seu centre de treball amb plenes garanties de seguretat.

En la carta al conseller Gordó, UGT-Presons reclama la modificació de la cruïlla d’accés i la construcció d’una rotonda per donar una solució urgent i definitiva a aquesta situació, i així poder evitar que es tornin a repetir accidents com el d’ahir, que va acabar amb la vida d’una treballadora.

Comments are closed.