UGT rebutja l’estratègia d’imposició de Nissan i demana a la direcció que aconsegueixi la “Pick Up”

nissan1.jpg

La direcció de Nissan ha descartat que la nova camioneta es fabriqui a Barcelona, tot i que no ha decidit quin planta se n’encarregarà

La direcció de Nissan a la planta de la Zona Franca de Barcelona ha mantingut aquest matí una reunió amb el comitè d’empresa en la que ha informat de la nova política que portarà a terme la companyia a nivell mundial, amb la concentració de les produccions d’Àfrica a la planta de Sud-Àfrica, d’Àsia a la de Tailàndia i d’Amèrica a la de Mèxic. Nissan ha descartat que la planta de Barcelona produeixi el nou producte a Europa, perquè no arriba -segons la direcció- als paràmetres de productivitat que l’empresa considera necessaris per competir amb altres plantes. La ciutat que fabricarà el nou producte s’anunciarà en el transcurs d’un mes.

Davant aquesta decisió, la UGT de Catalunya reitera el seu compromís de seguir lluitant per l’adjudicació de la nova camioneta pick up des de la responsabilitat i el diàleg entre les parts. El nostre sindicat rebutja l’estratègia de la direcció de Nissan de tractar d’imposar a la plantilla unes condicions que ens allunyen dels paràmetres que hem mantingut en els últims anys i que trenquen amb l’enteniment i el diàleg que han caracteritzat les relacions laborals de l’empresa.

La manca d’enteniment entre les parts està perjudicant greument els interessos de la planta de Barcelona i rebutgem que es culpabilitzi els treballadors d’una situació a la qual s’ha arribat malgrat els sacrificis ja realitzats per la plantilla.

Per tot això, la UGT de Catalunya reclama a la direcció de Nissan que recapaciti en la seva estratègia d’imposició, faci un exercici de responsabilitat i posi les bases necessàries per fer possible, entre tots, que el nou model es fabriqui finalment a la planta de la Zona Franca.

 

Comments are closed.