UGT reclama la nul·litat de l’ERO presentat a Convertis Contact Center

20140515060533La UGT de Catalunya denuncia que l’empresa de telemàrqueting Convertis Contact Center SL ha acomiadat 48 treballadors amb contracte d’obra i servei malgrat que molts d’ells haurien de ser indefinits, ja que l’empresa ha incomplert el conveni col·lectiu en relació al nombre de contractes indefinits exigits a 31 de desembre de 2013. Tot i així, l’empresa ha decidit acomiadar-los i no incloure’ls en l’ERO d’extinció presentat aquest 7 de juliol, per la qual cosa entenem que l’ERO presentat hauria de ser considerat nul.

Aquest és el quart ERO que Convertis Contact Center aplica als seus treballadors de Barcelona. El 2012 l’empresa va ser declarada en concurs de creditors voluntari, i al maig de 2013 l’administrador concursal va presentar una proposta de conveni amb els creditors en què manifestava que el seu únic client, Whisbi Technologies, es comprometia a seguir confiant i contractant els serveis de Convertis fins al 2020.

El 30 de Maig, l’empresa va rebre una carta de finalització d’obra i serveis del client i va fer un cessament d’activitat.
La UGT també denuncia que, al llarg de la segona reunió del període de consultes de l’ERO, l’empresa ha comunicat a la taula de negociació que no disposa d’efectiu per pagar la liquidació ni la indemnització corresponent als 48 treballadors en contracte d’obra i servei liquidats el 30 de juny. Tanmateix, l’empresa continua incomplint el seu compromís de presentar la documentació requerida, impedint que les negociacions avancin.

Comments are closed.