UGT tem que Reticel Iberical vulgui tancar la planta de Santa Perpètua

matalassos
L’empresa presenta el quart ERO per a la planta vallesana i redueixn la plantilla fins a 23 treballadors

L’empresa Recticel Iberical ha comunicat el Comitè d’Empresa la seva decisió d’adaptar la seva estructura amb el tancament i l’adequació d’algunes de les seves activitats a l’Estat, adduint pressumptes motius econòmics.

Aquesta decisió suposa la finalització de l’activitat de transformació de peces per a tapisseria i matalassos de la planta de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) i la retallada de 30 treballadors. Aquest seria el quart Expedient de Regulació d’Ocupació d’extinció de contractes que afecta la planta catalana des de l’arribada d’aquest grup a Espanya l’any 2000.

El Comitè d’Empresa considera que, durant aquests anys, la planta de Santa Perpètua ha patit un major impacte respecte les altres empreses del mateix grup, deixant la plantilla d’un centenar de treballadors i treballadores en els 23 que quedaran si s’acompleix aquest ERO. La UGT de Catalunya  considera que la planta de Santa Perpètua és viable i reclama a la direcció de Reticel Iberical que expliqui quines són les seves intencions.

Comments are closed.