Una delegació de la UGT de Catalunya formada per 700 persones participarà demà a Madrid a l’Assemblea Confederal

6alternativesAquesta mitjanit sortiran quatre autocars des de la Plaça de Catalunya de Barcelona. A l’assemblea hi participaran més de 7.000 afiliats i delegats de la UGT de tot l’Estat

La UGT organitza demà dissabte, 15 de març, a Madrid una assemblea amb afiliats i delegats de tot l’Estat espanyol per tal de reforçar la participació dins de l’organització i presentar les alternatives del nostre sindicat per a un nou model econòmic i social.

L’assemblea s’iniciarà a les 11 hores al Pavelló Multiusos I del Recinte Ferial de la Casa de Campo de Madrid (Madrid Arena) i hi participaran més de 7.000 persones.

Hi ha previstes intervencions de representants sindicals de diferents empreses en conflicte i d’organismes del sindicat, entre elles la del secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, i la del secretari general de la UGT, Cándido Méndez, que servirà per tancar l’acte.

La delegació catalana estarà formada per unes 700 persones, que es traslladaran majoritària en 14 autocars que sortiran de diferents punts del país. De Barcelona sortiran aquesta mitjanit quatre autocars des de la Plaça de Catalunya.

Abans de la sortida, a les 23.30 hores, el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, farà declaracions als mitjans que ho desitgin.

Comments are closed.