Una trentena d’entitats d’adhereixen a la declaració “Ens hi juguem el futur. Sí al futur de les empreses i dels treballadors i treballadores de Tarragona”

entitats-signants-declaració-Ens-hi-juguem-el-futur_21062016Una trentena d’entitats de la societat civil tarragonina ja s’han adherit a la declaració “Ens hi juguem el futur. Sí al futur de les empreses i dels treballadors i treballadores de Tarragona”.

En les properes setmanes s’esperen més adhesions a la declaració impulsada per les vuit principals organitzacions empresarials, sindicals i universitàries tarragonines.

Ahir dimarts a la tarda, a la seu de la Cambra de Comerç de Tarragona, es va celebrar una reunió amb representants de la primera trentena d’entitats i associacions tarragonines que s’han adherit a la declaració que es va llegir al final de l’acte públic que la Cambra de Tarragona, CCOO, CEPTA, clúster ChemMed, FEAT, PIMEC-Tarragona, UGT i  URV van convocar el passat 31 de maig a  amb el lema “Ens hi juguem el futur. Sí al futur de les empreses i dels treballadors i treballadores de Tarragona” Declaració_Ens hi juguem el futur_juny2016.

La trobada va servir per formalitzar la seva adhesió a la declaració, i per traslladar a totes aquestes entitats la proposta de celebrar reunions informatives als seus associats o afiliats per explicar el contingut de la declaració, davant la intenció de les 8 organitzacions promotores d’organitzar conjuntament nous actes públics en un futur proper. Així mateix, es va informar que durant les properes setmanes es mantindran contactes amb altres entitats i associacions de la demarcació tarragonina per a la seva adhesió.

Aquestes primeres adhesions corresponen a entitats econòmiques i empresarials, col·legis professionals, gremis, associacions veïnals, organitzacions d’usuaris del transport, entre d’altres col·lectius de la societat civil tarragonina.

Comments are closed.