Vaga a Schott Ibérica per l’acomiadament de 112 treballadors

schott
La vaga comença aquesta mitjanit i acaba el dia 5 de juny per la nit

Després d’un seguit de reunions amb la Inspecció de Treball, el comitè d’empresa de SCHOOT IBÉRICA ha convocat vaga per demà i demà passat, 4 i 5 de juny.

L’empresa de fabricació i comercialització de tubs de vidre per ús farmacèutic va anunciar l’acomiadament col·lectiu de 112 dels 127 treballadors que hi treballen a la planta.

Des de llavors, el comitè d’empresa ha intentat negociar condicions i altres solucions però la direcció es manté a la seva posició des del primer moment, no tenen cap intenció de negociar.

La data límit per a la mediació és el dia 12 de juny, si les negociacions continuen amb aquesta actitud i amb posicions molt llunyanes continuaren les vagues els dies 11 i 12 de juny.

Des del comitè d’empresa es denuncia que els acomiadaments anunciats no només són injustificats, sinó que a més amaguen una intenció per part de l’empresa per deslocalitzar la planta de Sant Adrià del Besòs per integrar la maquinària a Alemanya on la producció no és tan beneficiària com a Catalunya.

Comments are closed.