Vaga de treballadors de Trambaix i Trambesos els dies 10 i 14 de maig

tramvia

S’han trencat les negociacions entre els representants sindicals i la direcció de l’empresa per assolir un pacte de millora de condicions de la plantilla

l comitè d’empresa de Tramvia de Barcelona –Trambaix i Trambesòs- ha convocat vaga de 24 hores pels propers dilluns 10 i divendres 14 de maig, arran de les discrepàncies amb la direcció durant les negociacions d’un pacte propi d’empresa.

Els sindicats denuncien que l’empresa no atén les seves demandes, enfocades a millorar les condicions de treball de la plantilla, que actualment estan regulades pel  conveni provincial del transport de viatgers per carretera de Barcelona, un conveni de mínims.

El 90% de les empreses que depenen d’aquest conveni han pactat un acord de millora de les condicions per als seus treballadors. Els sindicats del tramvia tambe revindiquen un pacte de millora per a les seves plantilles, doncs consideren que desenvolupen unes feines amb unes peculiaritats diferents dels treballadors d’altres empreses de transport per carretera, com són els d’autobusos.

Al Trambaix i al Trambesòs hi treballen un total de 190 persones, el 75% dels quals són conductors.

Comments are closed.