Vaga durant el cap de setmana al cremallera de la Vall de Núria i al cremallera i funicular de Montserrat

vall-de-nuriaLa Direcció de FGC incompleix el conveni de la Divisió de Turisme i Muntanya. A més, també s’aplica a la plantilla la retallada de la paga extra sense ser funcionaris

Després de la mediació ahir que va acabar sense acord, continua endavant la convocatòria de vaga per als dies 29, 30 i 31 de març a la Divisió de Turisme i Muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

La vaga serà total durant els tres dies al cremallera de la Vall de Núria i parcial al cremallera i funicular de Montserrat, de 10.30 a 12.30 hores i de 16.20 a 18.20 hores.

Estan convocats a la vaga un centenar de treballadors i treballadores. En el cas del cremallera de Montserrat, s’ha convocat una concentració divendres 29, a les 10.30 hores, a la parada de Monistrol.

La plantilla protesta per la retallada d’una paga extra decretada per la Generalitat –tot i que els treballadors de FGC no són funcionaris i tenen conveni propi- i per l’incompliment del conveni en tres aspectes: el plus d’afluència (s’han complert els criteris però no s’ha pagat), el sistema de descans (6 dies de treball / 3 dies de descans) i la reducció de 16 hores en la jornada laboral anual del 2012 (la plantilla hauria d’haver treballat dos dies menys).

Comments are closed.