logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Camil Ros participa demà en la inauguració de la Universitat Progressista d’Estiu 2017

UPEC-2017
També hi intervindran Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, i Jordi Serrano, rector de la UPEC

El secretari  general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, participarà demà en la inauguració de la XIII Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC), que tindrà lloc a les 9.30 hores a la sala d’actes de la seu de CCOO a Barcelona. A la inauguració de les jornades, enguany sota el lema “En l’interval sorgeixen monstres”, també intervindran Jordi Serrano, rector de la UPEC, i Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

A continuació tindrà lloc la conferencia inaugural, sota el títol “I en l’interval, qui té el poder?”, a càrrec del periodista Albert Om.

la web de la UPEC trobareu el programa sencer d’aquesta edició, que tindrà lloc fins divendres, 7 de juliol, amb la cloenda a càrrec de Xosé Manuel Beiras, polític i economista gallec fundador d’ANOVA, i el lliurament dels premis UPEC 2017.

En aquesta edició de la UPEC també hi participaran Irene Escorihuela, Lucía Delgado, Oriol Nel·lo, Helena López, Cecilia Bayo, Aina Tarabini, Assumpta Baig, Pau Rodríguez, Enric Juliana, Roger Palà, Vicenç Navarro, Andy Robinson, Elena Freixa, Núria Parlon, Marta Rovira, Xavier Domènech, Anna Gabriel, Joan Rueda, Natza Farré, Laia Serra, Fina Birulés, Laia Soldevila, Gerardo Pisarello, Joan Manuel Tresserras, David Miró, Josep Fontana, Toni Domènech, Raimon Obiols, Soledad Bengoechea, Maria Cruz Santos, Quico Sallés, i Sara González.

Inauguració UPEC 2017

DIA: dimecres, 5 de juliol de 2017.
HORA: 9.30 hores.
LLOC: Sala d’Actes de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16, Barcelona).

Entrades relacionades

Leave a comment