logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

CANVI DE LLOC: Homenatge als ugetistes morts a la Batalla de l’Ebre

La UGT de Catalunya retrà homenatge als seus afiliats morts a la batalla de l’Ebre amb un acte aquest dissabte, 20 d’octubre, a les 12.00 hores, a l’Ajuntament del Pinell de Brai. Les circumstàncies metereològiques ens han obligat a modificar la previsió inicial de celebrar aquest acte al Monument a la Pau, situat a la cota 705 del Pinell de Brai.

El proper dissabte, 20 d’octubre, en el marc del 130 aniversari de la UGT, la Unió de Jubilats i Pensionistes de la UGT de Catalunya i les unions de les Terres de l’Ebre i de les Comarques de Tarragona organitzen un acte per homenatjar els ugestistes morts a la Batalla de l’Ebre l’any 38 i reposar la placa commemorativa que ha estat vandalitzada. Recordem que l’any 2011, la UGT de Catalunya ja va fer un primer acte d’homenatge als afiliats ugetistes morts a la Batalla de l’Ebre amb la instal·lació d’unes plaques commemoratives a la cota 705 al Pinell de Brai, que ja van haver de ser reposades l’any 2014.

Programa:

10.30 h Visita a la Catedral del Vi del Pinell de Brai, edifici cooperativista d’estil modernista de principis del segle XX dissenyat per Cèsar Martinell, deixeble d’Antoni Gaudí.

12.00 h Acte d’homenatge als ugestistes morts a la Batalla de l’Ebre i reposició de placa.

Intervencions:

Eva Amposta, alcaldessa del Pinell de Brai

Josep Sánchez, degà de la Facultat de lletres de la URV

Manel Gómez, secretari general de la UJP – UGT de Catalunya

Xavier Pallarès, delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre

Joan Sabaté, subdelegat del Govern de l’Estat a Tarragona

Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya

*Dinar al Pinell de Brai.

*El preu del dinar és de 15 euros per persona

Sortiran autocars de Tarragona i Reus. Per a inscriure-us al dinar i transport en autocar, contacteu amb les seus de la UGT de les Comarques de Tarragona (977 21 31 31), la UGT de les Terres de l’Ebre (977 44 44 56) o la Unió de Jubilats i Pensionistes de la UGT de Catalunya (93 304 68 27).

Entrades relacionades