logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Acte a Pinell de Brai de reposició de les plaques commemoratives als ugetistes morts a la batalla de l’Ebre

cartell_homenatge_ebre_2011El pròxim 15 de novembre farem la reposició de les plaques que commemoren els ugetistes morts en la batalla de l’Ebre l’any 1938. Com sabeu, la batalla de l’Ebre fou un intens combat de desgast entre les tropes republicanes i els exèrcits franquistes iniciat el 25 de juliol de l’any 1938, a les acaballes de la Guerra Civil espanyola i que esdevingué decisiu de cara a la pèrdua de Catalunya per al govern republicà.

L’homenatge per part de l’organització es va fer l’any 2011, però el 10 de març passat uns desconeguts van cometre un acte vandàlic i feixista i les van trencar. Els companys de la Unió de Jubilats i Pensionistes han cregut convenient, juntament amb l’organització fer la reposició de les plaques el pròxim 15 de novembre. Per tant, us convidem a participar.

Si voleu venir amb el trasllat organitzat, el programa és el següent:

7.45h Sortida amb autocar des de l’avinguda de les Drassanes amb Portal de Santa Madrona, tot just entre l’entrada del pàrking i l’edifici del Ministeri de defensa.

11h Visita al Centre d’Interpretació de la Batalla de l’Ebre a Gandesa.

12h Sortida fins a la cota 205 per fer l’ofrena floral i la reposició de les plaques commemoratives a Pinell de Brai. Amb les intervencions de:

  • Benvinguda de l’alcalde de Pinell de Brai
  • Salutació de la delegació UGT Terres de L’Ebre.
  • Salutació de la delegació UGT Tarragona.
  • Salutació Avalot – Joves de la UGT de Catalunya.
  • Salutació Unió de Jubilats i Pensionistes de la UGT de Catalunya.
  • Clausura de l’acte del secretari general de la UGT de Catalunya.

Dinar a Pinell de Brai i tornada a Barcelona.

El preu del dinar i el museu és de 16 euros per persona a pagar en el moment de fer la reserva. Podeu fer la reserva a la seu de la Unió de Jubilats i Pensionistes de la UGT de Catalunya (Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona) o a la Secretaria General de la UGT de Catalunya (Rambla del Raval, 29-35, 5a planta. 93 304 68 14). La data límit per poder apuntar-se és el pròxim dimecres, 12 de novembre.

Entrades relacionades

Leave a comment